9/06/2015

MÄÄRITTELEMÄTÖN KESÄTAUKO LOPPUU NYT!

HEI NYT ILON KILJAHDUKSIA, HYPPELYÄ JA TUULETUSTA. Meinaan Mini on oppinut nukkumaan, joten äitilläkin on sitä kauan unelmoitua omaa-aikaa.
Tää kirjotustauko on johtunut yksinkertaisesti siitä, että tässä vielä ihan kuukausi sitten päivisin nukutin Miniä 40 minuuttia ja hän palkitsi äitin tästä ponnistelusta 20min unilla. Tätä iloa siis oli 2 x /pvä. Siinä ei paljon siivoiltu, tehty ruokaa, rentouduttu saati kirjoteltu blogia.

Mutta nyt kun on unikoulut pidetty, nukkuu Mini yöt nätisti aamuun asti, ja siitä kaupanpäällisinä alkoi myös kunnon päiväunet.
Koulutusta Mini vaati myös itsekseen nukahtamiseen. Iltaisin meillä on parhaillaan mennyt 3 tuntia tähän ihanaan puuhaan. Nyt se jo huiskuttaa kädellä, että "mutsi hei voitko lähtee". Ja vilkutus vielä. Kiitos ja hei. Todellakin voin lähtee.

Tänään vietettiin ihan huiput 1-vuotissynttärit. Kuvia laitan myöhemmin meidän Pikku-pantterin teemajuhlista. Toinen äiti päätti teemaan ja se sopi meidän Minille kuin nenä päähän.

Tässä kuitenkin pari maistiaista Minin ihanista 1-vuotiskuvista, jotka on kummin käsialaa.












Kuvat: Petri Ukkonen

4 kommenttia:

  1. Kertoisitko teidän unikoulukokemuksista enemmän? Olisi tosi mielenkiintosta lukea ihan vinkkien/vertaistuen yms takia :)
    Janiina

    VastaaPoista
  2. Moikka, hei ehottomasti! Kirjottelen vaikka ihan oman postauksen aiheesta, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  3. Ilonkiljahduksia ja hyppelyitä siitä, että tauko on päättynyt! Jee! Ihana päästä taas lukemaan teidän arjesta ja kiva, että säkin pääset pikkuhiljaa elävien kirjoihin väsytystaisteluista :)
    -Koo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, jos joku jaksaa meidän menoa seurailla. Still alive ;)

      Poista